Werkwijze en visie kandidaat

You are here: Home → Diensten → Werkwijze en visie kandidaat

Werkwijze en visie kandidaat

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Finance, IT of Bank en Verzekeringswezen? Dan ben je bij MJ Recruitment aan het juiste adres. Graag leggen wij je uit wat onze werkwijze is.

Of je op dit moment actief of passief op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wij gaan altijd graag een persoonlijk gesprek met je aan. Dit omdat een Curriculum Vitae heel veel verteld over je inhoudelijke kwaliteiten, maar het uiteindelijk om jou als persoon gaat. Tijdens dit gesprek gaan we er diep op in wat je in het verleden op werkgebied gedaan hebt. Verder bespreken we wat jij belangrijk vindt en waar je op dit moment staat in je carrière. Ook wordt besproken hoe jij zelf je toekomst ziet. Kortom; carrièreplanning voor zowel op korte als lange termijn.

Na dit persoonlijke gesprek maken wij een profielschets op, waar zowel de positieve punten alsmede de verbeterpunten duidelijk in naar voren komen. Dit zodat er tijdens een sollicitatieprocedure nooit misverstanden kunnen voordoen. Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid is waar het uiteindelijk om draait.

Tijdens de sollicitatieprocedure verzorgen wij het contact met de opdrachtgever en coördineren we het gehele proces.

Wij gaan graag met jou een lange termijn relatie aan!