Wie zijn wij

You are here: Home → MJ Temps → Wie zijn wij

Wie zijn wij

Jong, ondernemend, enthousiast, creatief, teamplayers, balans, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Kortom wij hebben hart voor het vak. Al een ruime tijd doen wij ons werk met veel plezier en samen hebben wij besloten om een werving en selectiebureau te starten.


Michel van Geel

Michel van Geel

Al een ruim aantal jaar heeft Michel veel werkervaring opgedaan bij verschillende grote werving en selectie bureaus in Nederland. Tijdens het opbouwen van zijn carriere heeft hij een groot kandidaten als mede klantennetwerk opgebouwd. Op social media zijn er verschillende positieve referenties te lezen over de werkwijze van Michel en hoe hij zich onderscheidt van alle andere Consultants.

 

 


Jenny Schenkeveld

Jenny Schenkeveld

Jenny heeft een aantal jaar geleden de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening succesvol afgerond en is gaan werken binnen de psychiatrie. Middels de gesprekstechnieken heeft zij geleerd mensen goed te kunnen doorgronden en het onderste uit de kan weten te halen. Na een aantal jaren therapieën gegeven te hebben, koos zij voor een overstap en heeft zij werkervaring opgedaan binnen een uitzendbureau. De gesprekstechnieken en haar achtergrond kan goed gebruikt worden binnen de arbeidsbemiddeling om een juiste match te maken voor kandidaat en opdrachtgever. Jenny heeft een groot kandidatenbestand opgebouwd en op social media zijn er verschillende positieve referenties te lezen over haar bemiddeling.

 

 


Teamwork

Samen staan we sterk en maken wij het verschil binnen de arbeidsmarkt. Wij bieden kwaliteit in de bemiddeling en snelheid. Via ons eigen unieke systeem, kunnen wij aantoonbaar snelheid bieden voor zowel kandidaat als opdrachtgever en hebben we een stap voor op alle andere werving en selectiebureaus. Wat is ons geheim? Dit kunnen wij u uitleggen en laten zien tijdens een gesprek onder het genot van een kop koffie.

Social media